Steph's Lifestyle

Personal Training / Fitness / Mylogenics / Voeding

Aanbod

 

Personal Training / Fitness

Personal Training / Fitness


Trainingswijze


De Overload TOP manier is individueel gericht, wat betekend dat er een schema wordt gemaakt op basis van wat jouw lichaam nodig heeft en wat jouw wensen zijn.

De training is gericht op iemand zijn of haar personal point of overload.


Het doelgericht verstoren van de homeostase (=overload: staat waarin het lichaam nu is) in een specifieke motorische vaardigheid of een specifiek energiesysteem, met als doel een positieve adaptatie (=resultaat) in het gewenste systeem van een specifiek individu.

Overload Worldwide - www.overloadworldwide.nl

Heb jij een doel en wil je die realiseren? Afhankelijk van jouw doelstelling, zal er een trainingsschema worden gemaakt. Welke doelstelling het ook is: 

- Afvallen

- Conditioneel / fysiek sterker, fitter of gespierd worden

- Sport specifiek

- Revalidatie training / Blessure preventie (Mylogenics)


Wellicht kan ik jou helpen jouw doel(en) te bereiken.


Personal Training

Een training volledig gericht op jou als individueel. Aan de hand van jouw doelstellingen zal er een voeding- en trainingsschema worden gemaakt. Personal Training is een privé les, wat betekend dat de training niet in groepsverband plaatsvindt, maar alleen met jou! Hierdoor kan de volledige aandacht worden besteed aan het behalen van jouw doel. Alleen jij kan jouw doel bereiken door 100% inzet, maar de PT helpt jou het doel te bereiken door de juiste tools te geven en jou te blijven motiveren!


Er zal eerst een intake gesprek plaatsvinden, voorgaand aan de trainingen.


Personal Training vindt plaats in overleg en op afspraak. Contact kan via het Contact Formulier op deze website.


Personal Fitness

Een small group training waarbij er altijd een trainer aanwezig is die jou helpt en stimuleert. 

  • Maximaal 10 personen per lesuur
  • Intake gesprek voorgaand aan de trainingen
  • Onbeperkt trainen op openingstijden 
  • Reserveren via Online Afspraken app
  • Resultaat / Aandacht & Plezier 

De Personal Fitness trainingen worden gegeven op de locatie/sportschool Yousportz in Zwijndrecht (Christiaan Huygenstraat 17). Zie voor meer informatie betreft de tijden en tarieven de website www.yousportz.nl of neem even contact op via het Contact Formulier. Aanmelden gaat via Yousportz

Revalidatie / Blessure Behandelingen

Revalidatie / Blessure Behandelingen


Mylogenics is een vorm van blessure preventie en behandeling.

Met Mylogenics kunnen disfuncties in het lichaam worden opgespoord door middel van spiertesten. 

Het doel is om het lichaam weer optimaal te laten functioneren.

Door het gebruiken van release technieken, rehab revalidatie trainingen en activatie punten wordt de mobiliteit en stabiliteit van de desbetreffende spieren/gewrichten weer hersteld en kunnen de disfuncties worden verholpen.

Het optimaliseren van het musculaire en neurologische systeem waardoor prestaties verbeteren en blessures verminderen of verdwijnen

Overload Worldwide - www.overloadworldwide.nl

Afspraak maken


Indien jij (pijn)klachten ervaart, een blessure hebt of moet revalideren van een operatie of blessure, neem dan gerust contact op via het Contact Formulier of via telefoonnummer 0653790553.


Revalidatie training

De revalidatie trainingen zullen plaatsvinden in Zwijndrecht. 

Revalidatie trainingen zullen gegeven worden op de sportschool. Prijs is inclusief revalidatie training en sportabonnement.

Mijn verhaal en ervaring met Mylogenics

Inmiddels kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het een geweldige methode is om blessures te verhelpen. Na zelf 1,5 jaar lang nekklachten te hebben gehad waarbij fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie en mensendieck mij niet konden helpen, heeft Mylogenics mij uiteindelijk pijnvrij kunnen krijgen. Voorheen had ik er zelf nog nooit van gehoord, maar door mijn studie kwam ik ermee in aanraking. 

De pijn die ik had in mijn nek, werd zo erg dat ik uitstraling had naar mijn schouder, waardoor ik s’nachts wakker werd van helse pijn. Tevens kon ik mijn kin niet op m'n borst leggen (wat de meeste mensen wel kunnen) en kon ik niet meer voorover buigen zonder pijnscheuten te krijgen in mijn schouder. Na een bezoek aan de neuroloog en foto’s, bleek dat het geen nekhernia was of beklemde zenuw maar spierspanning in extreme mate. Uiteindelijk kom ik door mijn nieuwe studie aan Overload Worldwide in contact met Mylogenics. Een van de docenten daar hoort mijn klachten en past tijdens mijn studie dag de methode Mylogenics toe op mij. En wat er dan gebeurd, is een wonder... Binnen een half uur krijgt zij het voor elkaar dat ik mijn kin weer op m'n borst kan leggen en zonder pijn weer af kan rollen tot mijn handen de grond raken! Mylogenics heeft mij uiteindelijk pijnvrij gekregen. Ik ben dankbaar dat ik deze methode heb gevonden die mij van de pijn heeft af geholpen. Nu ik zelf mag behandelen, vind ik het onwijs mooi dat ik met mijn eigen ervaring uiteindelijk ook anderen met deze methode van hun blessures/pijn kan helpen!

Personal Hormonal Profiling (PHP) / Voeding

Personal Hormonal Profiling (PHP) / Voeding


Wat is Personal Hormonal Profiling (PHP) ?

Het optimaliseren van de gezondheid door middel van voeding, het verbeteren van de maag/darm functie en het geven van de juiste trainingsprikkel om zo een goede hormonale balans te krijgen. Trainen aan de hand van jouw hormonale profiel. Hierdoor ga jij je fit en energiek voelen.

PHP is tevens een goede manier om gewicht te verliezen, maar kan ook de oplossing zijn voor klachten zoals hoofdpijn/migraine, depressie, stress, allergieën etc.


PHP Meting

Er kan ook een 12 punt huidplooimeting worden gedaan. Hierbij wordt onder andere het vetpercentage uitgerekend. Tevens kan aan de hand van de meting een hormonaal profiel worden aangemaakt.


Advies en begeleiding

Heb jij advies nodig betreft jouw voeding, supplementen en/of training, neem dan gerust contact op voor een afspraak via het Contact Formulier of telefoonnummer 0653790553. 

Afspraak

Bezoek kan alleen op afspraak.
Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend.
U kunt via het contact formulier of telefoonnummer 0653790553 een afspraak maken.