Mylogenics

Mylogenics is een vorm van blessure preventie en behandeling.

Met Mylogenics kunnen disfuncties in het lichaam worden opgespoord door middel van spiertesten. 

Het doel is om het lichaam weer optimaal te laten functioneren.

Door het gebruiken van release technieken, rehab revalidatie trainingen en activatie punten wordt de mobiliteit en stabiliteit van de desbetreffende spieren/gewrichten weer hersteld en kunnen de disfuncties worden verholpen.

 

"Het optimaliseren van het musculaire en neurologische systeem waardoor prestaties verbeteren en blessures verminderen of verdwijnen”


Afspraak maken

Indien jij (pijn)klachten ervaart, een blessure hebt of moet revalideren van een operatie of blessure, neem dan gerust contact op via het Contact Formulier of via onderstaand telefoonnummer.


Contact gegevens

Steph's Lifestyle & Dance

Contact Formulier

Zwijndrecht

0653790553


Tarieven

Voor meer informatie over de tarieven voor behandelingen, zie tarieven.


Revalidatie training

De revalidatie trainingen zullen plaatsvinden in Zwijndrecht. 

 

Mijn verhaal en ervaring met Mylogenics

Inmiddels kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het een geweldige methode is om blessures te verhelpen. Na zelf 1,5 jaar lang nekklachten te hebben gehad waarbij fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie en mensendieck mij niet konden helpen, heeft Mylogenics mij uiteindelijk pijnvrij kunnen krijgen. Voorheen had ik er zelf nog nooit van gehoord, maar door mijn studie kwam ik ermee in aanraking. 

De pijn die ik had in mijn nek, werd zo erg dat ik uitstraling had naar mijn schouder, waardoor ik s’nachts wakker werd van helse pijn. Tevens kon ik mijn kin niet op m'n borst leggen (wat de meeste mensen wel kunnen) en kon ik niet meer voorover buigen zonder pijnscheuten te krijgen in mijn schouder. Na een bezoek aan de neuroloog en foto’s, bleek dat het geen nekhernia was of beklemde zenuw maar spierspanning in extreme mate. Uiteindelijk kom ik door mijn nieuwe studie aan Overload Worldwide in contact met Mylogenics. Een van de docenten daar hoort mijn klachten en past tijdens mijn studie dag de methode Mylogenics toe op mij. En wat er dan gebeurd, is een wonder... Binnen een half uur krijgt zij het voor elkaar dat ik mijn kin weer op m'n borst kan leggen en zonder pijn weer af kan rollen tot mijn handen de grond raken! Mylogenics heeft mij uiteindelijk pijnvrij gekregen. Ik ben dankbaar dat ik deze methode heb gevonden die mij van de pijn heeft af geholpen. Nu ik zelf mag behandelen, vind ik het onwijs mooi dat ik met mijn eigen ervaring uiteindelijk ook anderen met deze methode van hun blessures/pijn kan helpen!