Nieuws

Eindvoorstelling Steph's Dance Training & SDT als grote openingsact!

Vrijdag 14 juni & Zaterdag 15 juni 2013 waren de allereerste eindvoorstellingen van Steph's Dance Training. Na maanden voorbereidingen van muziek, kostuums, attributen zoeken tot het choreograferen van de dansen was het dan eindelijk zover. Alle leerlingen mochten vier bijna uitverkochte voorstellingen dansen in het mooie theater Festino in Zwijndrecht. Het was een enorm succes en de reacties waren overweldigend! Dank iedereen voor jullie steun, inzet en enthousiasme! De foto's komen binnenkort op onze facebook pagina te staan!

 

Gelijk na de eindvoorstellingen mochten een aantal groepen van SDT ook bij de opening van de Sophiastaete in de Volgerlanden dansen! En of dat niet genoeg is, mochten onze leerlingen ook nog eens Papillon (een van de meest bekende danswinkels in heel Nederland) openen met een grote Flashmob en diverse optredens! Meer foto's en video's van die dag, zijn te vinden via deze link Facebook Papillon.

 

 

Optreden voor het goede doel KWF

Zaterdag 30 maart 2013 hebben bijna alle leerlingen van SDT gedanst voor het goede doel KWF. Daarnaast waren er ook dans workshops gegeven door Stéphanie. Het optreden was een groot succes mede door alle leerlingen die zo goed hun best hebben gedaan! Dank jullie wel!

De totale opbrengst van die dag was dan ook overweldigend, maar liefst € 26.650,- leverde het evenement op!

Steph's Dance Training is blij haar steentje hieraan te hebben mogen bijdragen. Voor iedereen die nog een donatie wilt doen voor KWF, die kan terecht op de website www.inbewegingtegenkanker.nl .


Kerstvakantie

SDT wenst iedereen een hele fijne kerstvakantie en alvast een gelukkig nieuw jaar!

Maandag 7 januari 2013 starten de lessen weer.


Vrijdag 7 december 2012

Na een paar weken hard oefenen, mochten de Hiphop kids van 9-10 jaar en Steph's Dance Crew, optreden bij de opening van het Sophiapark in de Volgerlanden op de winterfair. De haren en visagie werd die dag compleet verzorgd door Kapper van Pelt, wat het plaatje compleet maakte. Ondanks de barre weersomstandigheden (vrieskou en natte sneeuw) en een kunststof ijsbaan die eigenlijk te glad was om op te dansen, konden de leerlingen toch een spetterende dansshow geven aan het publiek waaronder de Burgemeester, pers en een andere grote groep publiek.


SDT is trots op jullie leerlingen die dit hebben mogelijk gemaakt!


Vrijdag 5 oktober 2012

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Steph's Dance Training bestaat als dansschool met een uitgebreid lesaanbod.
 Als cadeautje zijn precies vandaag de ballet barres binnen gekomen, die een mooie aanvulling zijn op de gloednieuwe spiegels. Beiden verzorgd door Fosk mirrors!
 Wij hopen dat de leerlingen en docent(en) van Steph's Dance Training hier veel plezier aan gaan beleven.


Zaterdag 16 juni 2012 Hiphop workshops!

Voor de zomervakantie (juli 2011) organiseerde Steph's Dance Training voor het eerst Hiphop workshops gegeven door o.a. Anthony die toen nog niet bekend was met SYTYCD, Chico uit SYTYCD, Thijs Huizer, Romario Gomes en Dane Badal. Na groot succes en enthousiaste leerlingen worden er nu opnieuw workshops georganiseerd. Anthony kwam pas geleden al terug voor workshops na zijn succes in SYTYCD. Nu komen Thijs, Romario en Dane terug om workshops te geven. Deze drie jongens volgen hun opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie van Codarts, waar zowel Stéphanie als Anthony studeerde. Alledrie zijn zij begonnen met Hiphop, maar inmiddels zijn zij allround dansers. Naast hun opleiding treden zij vaak op en geven dansles in diverse Hiphop stijlen.


Dane is o.a. bekend door zijn deelname aan Move like Micheal Jackson waar hij finalist was samen met zijn zus Celia. Thijs kreeg onlangs een Bootcamp ticket voor SYTYCD 2012 bij het Glazen Huis van de DJ's van 3FM. Ook Romario is van plan deel te nemen aan SYTYCD, en zoals Anthony voor de zomervakantie nog onbekend was toen hij workshops gaf, weet je maar nooit hoe ver hij het zal schoppen.


De workshops van 16 juni zijn inmiddels gepasseerd. Iedereen die de workshop(s) heeft gevolgd was erg enthousiast. Wij hopen uiteraard dat Thijs, Dane en Romario snel weer eens terugkomen! Dank jullie wel voor jullie inzet en enthousiastme!


Zaterdag 14 april 2012 kwam Anthony, Finalist van So You Think You Can Dance 2011, workshops geven bij dansschool Steph's Dance Training.

De workshops waren een groot succes! Anthony die voor zijn bekendheid bij SYTYCD ook al workshops kwam geven bij Steph's Dance Training, heeft ook deze keer weer een super gave choreografie aangeleerd aan alle enthousiaste deelnemers van klein tot groot. Iedereen was erg onder de indruk. Wij hopen Anthony in de toekomst snel weer terug te zien komen voor nieuwe workshops. Wil jij er dan bij zijn? Hou dan de site goed in de gaten.