Steph's Lifestyle

Personal Training / Fitness / Mylogenics / Voeding

Portfolio

Stéphanie

Personal Trainer - Mylogenics Practitioner - Personal Hormonal Profiler

Introductie

Vanaf het moment dat ik kon lopen, ben ik altijd al bezig geweest met dansen en bewegen. 

Toen ik 5 jaar was, ging ik dan ook op dansles. Uiteindelijk heb ik de vooropleiding dans (A-klas), Havo voor Muziek en Dans en Codarts, Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdamse Dansacademie) succesvol afgerond. In Juni 2009 ben ik dan ook afgestudeerd als danser en dansdocente. Vanaf 2010 tot op heden heb ik een eigen dansschool (zie stephsdance).Van zelf sporten naar een personal trainer opleiding.


Na mijn dansopleiding ben ik in januari 2015 uiteindelijk naast het dansles geven, begonnen met het volgen van bootcamp en fitness trainingen. Reden hiervoor was dat ik 10 KG was aangekomen, omdat ik hetzelfde (ongezonde) eetpatroon bleef houden en mijn lichamelijke inspanning veel minder was met het dansles geven ten opzichte van jarenlange intensieve danstrainingen tijdens mijn studie. Als danser zijnde had ik altijd een goed paar abs en in januari 2015, besefte ik mij dat het zo niet langer kon. 
Uiteindelijk kreeg ik zoveel plezier in het volgen van Bootcamps & Fitness workouts/trainingen, dat ik besloot in 2016 om mij in te schrijven voor een opleiding tot Personal Trainer. Uiteindelijk ben ik in januari 2017 begonnen aan het Entire T.O.P. Certification Program aan de opleiding Overload Worldwide . Daarnaast heb ik tijdens mijn studie, stage gelopen bij Yousportz (sportschool Zwijndrecht).

Trots kan ik zeggen dat ik in december 2017 de volgende opleidingen heb afgerond aan Overload Worldwide:


Opleidingen / Diploma's

- Personal Hormonal Profiling

- PHP Refreshment

- Mylogenics Rehab

- Mylogenics Activation

- Mylogenics Release

- T.O.P. Trainer Level A

- T.O.P. Trainer Level B


Momenteel studeer ik nog voor T.O.P. Trainer Level C. Dit is het hoogst haalbare binnen de opleiding. Na het afronden van deze module, ben ik nog van plan om mij verder te verdiepen in andere modules zoals de Power Sled Training, Master Kettlebell Instructor en Mylogenics Advanced. Zo wil ik mijn kennis blijven updaten en verbreden, zodat ik mijn klanten zo goed mogelijk kan helpen.


Personal trainer, Mylogenics Practitioner & Personal Hormonal Profiler


Vanaf januari 2018 ben ik naast mijn dansschool werkzaam als Personal Trainer, Fitness instructrice, Mylogenics Practitioner (blessure behandelaar) en Personal Hormonal Profiler (o.a. voeding).